Materiaalit

Käytämme vain erittäin laadukkaita, kulutusta kestäviä kankaita.

 Tilaa kangasnäytteet kotiisi sähköpostitse osoitteesta: info@nordicmatter.fi

Villakankaat 

Villakankaat ovat kestäviä ja helppohoitoisia. Villa on itsessään likaa ja vettä hylkivä, joten kangas on helppo pitää puhtaana pelkällä kevyellä imuroinnilla.  Villaiset huonekalukankaat vaativat yleensä kemiallisen pesun. Uutena villakankaissa saattaa esiintyä pientä nyppyisyyttä. Ajan myötä nypyt katoavat heikentämättä kuitenkaan kankaan rakennetta.

 

Sekoitekankaat

Kuitusekoitusten avulla säädellään kankaan ominaisuuksia. Luonnonkuituja sekoitetaan toisiin luonnonkuituihin tai tekokuituihin, tai eri tekokuituja sekoitetaan keskenään. Esimerkiksi tekokuitujen joukossa oleva puuvilla lisää tuotteen kosteudenimukykyä. Puuvillan joukossa oleva tekokuitu lisää puolestaan tuotteen hankauksenkestoa. Villan joukossa synteettiset kuidut antavat tuotteille mm. paremman muodon pysyvyyden.

 

Tekokuitukankaat

Tekokuitukankaat ovat kestäviä, helppohoitoisia ja huolettomia käyttää. Kankaat ovat yleensä vesipestäviä. Niiden hankauksenkestot ovat hyvät ja kankaat pysyvät kuosissa vuosien ajan. Likatahrat lähtevät kankaista helposti ja sopivat siksi hyvin esimerkiksi lapsiperheisiin ja lemmikkikoteihin.

 

Kulutuksenkesto

Kulutuksenkesto ilmoitetaan martindale-lukuna.
15 000 on perustaso kotikäyttöön tuleville sohville.
25 000 on korkea taso kulutuksenkestolle.
50 000 on julkitilakäyttöön soveltuva taso.

Kaikissa sohvissamme on vähintään 25 000 martindalen kulutuksenkseto. Kangaskohtaisen kulutuksenkeston voit tarkistaa tuotesivulta.

 

Sohvien rungot

Sohvien rungot valmistetaan männystä, ja niissä käytetyt liimat ovat myrkyttömiä

 

Siirry tuotesivulle